Skip to content
Advertenties

Mind-Control Documentaire 

Ik heb op Renés Wereld aan dit onderwerp nog geen aandacht geschonken. Daar in tegen heb ik er al wel heel veel over gelezen en gezien.   Mind Control is iets wat in de tweede wereld oorlog al door de Nazi’s werd gebruikt maar nu nog steeds zeer actueel is.

Iemand die onder Mind Control staat is door zijn of haar handlers zeer makkelijk te manipuleren en aan te zetten tot alles wat die handler maar wenst.

In Hollywood en de muziekindustrie zijn vele voorbeelden te vinden van mensen die onder mind control staan.  De meest bekende is misschien wel Bridney Spears die ook geprobeerd heeft om onder haar handlers macht vandaan te komen door haar haar publiekelijk af te scheren.

Zij werd vervolgens direct afgevoerd naar een speciaal psychiatrisch ziekenhuis om vervolgens geheel geherprogrammeerd weer in de media te verschijnen.

Het is een zeer controfercieel onderwerp, maar het is denk ik wel iets waar je van moet weten dat het bestaat. Het geeft je ook inzicht in het handelen van bepaalde wereldsterren die soms heel vreemd overkomen.  Er is dus een reden waarom dit gebeurt.

De docu is helaas  alleen in het Engels maar wel zeer compleet en geeft een goed beeld van wat dit hele mind control ding nu eigenlijk allemaal inhoudt.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: