Skip to content
Advertenties

Gaat het wel goed met Hillary ? psychisch en fysiek

Psychische instorting

hillary insaneVoor tenminste de laatste vijf jaar tekenen zich griezelige ontwikkelingen af die wijzen op een instortende fysieke en psychische gezondheid van Hillary Clinton.

Door haar bizarre black-outs tijdens speeches, haar enorme hoestbuien en de absurde schokkende bewegingen die ze met haar hoofd maakt, plus het rollen van haar ogen, vragen veel mensen zich terecht af of Hillary zich midden in een een neurologische of cognitieve collaps bevindt.

 

Hillary-stairsHieraan toegevoegd moet worden de groeiende landelijke bezorgdheid over de gezondheid van Hillary door foto’s waaruit blijkt dat ze door een paar sterke mannen moet worden ondersteund om een trap van een paar treden te beklimmen. Ook noemde ze  in een toespraak Donald Trump haar man.

Dit gebeurde slechts enkele dagen nadat President Obama had geroepen dat Donald Trump “ongeschikt” is om te dienen als president. Maar als het gaat om kwesties als “geschiktheid om te dienen”, kijk dan naar onderstaande video’s om moeiteloos te kunnen constateren dat er bij haar een aantal belangrijke steken loszitten.

Bron: Ernstige twijfel over Hillary’s psychische en fysieke gezondheid | Gewoon-Nieuws.nl

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: