Skip to content
Advertenties

de onverbloemde waarheid over op wat voor manier banken met uw geld omgaan!

de onverbloemde waarheid over op wat voor manier banken met uw geld omgaan!

De bank mag het volk kapot maken en leegzuigen met toestemming van (bijna) elke regering op aarde! Waarom durf ik dit te zeggen? Omdat elke rekeninghouder verboden wordt om voor zichzelf te denken. Ze worden wijsgemaakt dat hun rekeningen niet zouden kunnen worden geconfisqueerd, althans niet volledig, omdat ze zogenaamd verzekerd zijn en hun regering op zal draaien voor de eventuele kosten om banken uit hun door zichzelf veroorzaakte miserie te halen. De bank mag het volk kapot maken en leegzuigen met toestemming van (bijna) elke regering op aarde! Waarom durf ik dit te zeggen? Omdat elke rekeninghouder verboden wordt om voor zichzelf te denken. Ze worden wijsgemaakt dat hun rekeningen niet zouden kunnen worden geconfisqueerd, althans niet volledig, omdat ze zogenaamd verzekerd zijn en hun regering op zal draaien voor de eventuele kosten om banken uit hun door zichzelf veroorzaakte miserie te halen. Klik op de onderstaande link voor meer…. Vond je dit artikel interessant, deel het dan met je vrienden Bezoek ook eens mijn blog http://www.renes-wereld.nl

http://ow.ly/3ywaUJ http://ift.tt/1zj6bRw

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: