Skip to content
Advertenties

Meer en meer mensen kunnen de zorgpremie niet meer opbrengen

waar ik mij in dit stuk het meest aan erger is het feit dat er in één zin word gesproken over “WANBETALERS” maar ook over “De zorg niet meer KUNNEN” betalen”.. Dus als je in armoede leeft en niet meer KUNT betalen zou je een “WANBETALER” zijn?????!!!!…… Vervolgens NIETS over het feit dat steeds meer mensen niet meer WILLEN betalen aan dit totaal corrupte maffia systeem!…. Een systeem waar er mensen zoals jij en ik zich blauw betalen en waar de TOP zichzelf verrijkt!.. (bijv. Bestuursvoorzitter van menzis alleen al €391.000,00 bij elkaar heeft geharkt in 2011) En waar dat gebeurt in alle lagen van de zorg!.. Van ziekenhuis bestuur tot …….. Nou ja!… Alle zorginstellingen!.. En laten we vooral de criminele handelingen van de farmaceutische industrie niet vergeten.. Maar ook die miljarden aan AWBZ premie die NIET aan de zorg zijn besteed!..

Klik op de onderstaande link voor meer….

Vond je dit artikel interessant, deel het dan met je vrienden
Bezoek ook eens mijn blog http://www.renes-wereld.nl http://ift.tt/1zj6bRw

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: