Skip to content
Advertenties

September 23 2015 What will happen?

In eerder berichten heb ik al aangegeven dat er in september veel zaken staan te gebeuren. De Paus bezoekt America en gaat bij het congres langs en op auditie bij Obama. De VN zal haar nieuwe agenda bekend maken waarin de wereldwijde oplossing voor al onze problemen worden gelanceerd (NWO) en…… de paus gaat ook de VN toespreken . Verder zijn er allerlei joodse feestdagen die in deze maand allemaal samenvallen en dan niet te vergeten de laatste bloedmaan op 28 september. Oja…… Cern zal op 23 september proberen een andere dimensie te openen ( volgens eigen zeggen)

In deze video geeft Robert Breaker nog eens duidelijk weer wat er allemaal samenvalt in September. Hij is Evangelist en betrekt de Bijbel er natuurlijk in, maar ook dit geeft weer aan hoe bijzonder al deze gebeurtenissen zijn. Zeker een aanrader voor een ieder die dit interessant vindt.

Vond je dit artikel interessant, deel het dan met je vrienden
Bezoek ook eens mijn blog http://www.renes-wereld.nl http://ift.tt/1zj6bRw

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: