Skip to content
Advertenties

NOS censureert al tientallen jaren ons nieuws!

De laatste tijd hoor je met enige regelmaat dat mensen om je heen ons nieuws niet meer geloven omdat ze menen dat er censuur toegepast wordt. Mensen die dit beweren hebben gelijk, meer gelijk als ze denken. De NOS is een praatpaal geworden van de elite door inmenging van o.a. de CIA en andere geheime diensten. Via dit kanaal worden wij dag in dag uit gemanipuleerd door middel van zogenaamde experts die maar één doel hebben en dat is ons een bepaald beeld op te dringen dat onze elitaire vrienden in de kaart speelt.

Natuurlijk, blabla van Nexus en consorten, hebben wij meer gehoord, gevaarlijke mensen die alternatieve verslaggevers, was die man die het journaal kaapte met een plastic pistool daar ook niet mee bezig? Verwarde mensen, snel opsluiten en behandelen!

De rol van onze media trek in al jaren zwaar in twijfel. Ik vind het gevaarlijk als mensen ’s avonds hun TV aanzetten om van één persoon te horen te krijgen wat ze zouden moeten denken en waarom. Iedereen weet nu wel dat onze nieuwskanalen al lang niet meer doen aan hoor en wederhoor maar sommige zaken die ik vandaag zal aanhalen in dit stuk weten velen niet. En net die zaken ondersteunen de stelling van mij en gelijkgezinden dat onze nieuwskanalen niets anders zijn dan ordinaire propagandakanalen. http://ift.tt/1zj6bRw

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: