Skip to content
Advertenties

VN en Vaticaan lanceren ‘Agenda 2030’ plan voor wereldregering

De Verenigde Naties zullen met steun van het Vaticaan op een conferentie in New York eind september ‘Agenda 2030’ lanceren, de opvolger van ‘Agenda 21’. Dit plan komt op niets minder neer dan de stapsgewijze oprichting van een planetaire ‘Nieuwe Wereld Orde’ regering, door de elite in New York en Rome omgelabeld tot ‘Nieuwe Universele Agenda’. ‘Agenda 2030’ is in nog sterkere mate dan zijn voorloper een project waarmee voorgoed een einde wordt gemaakt aan de democratie en soevereiniteit van landen en volken, te beginnen in Europa en Amerika, en de rijkdom van het Westen op socialistische wijze wordt ‘herverdeeld’ in het armere Zuiden.

Agenda 21 werd in 1992 door 178 landen ondertekend op een conferentie over Milieu en Ontwikkeling in Rio de Janeiro. Sinds die tijd werd het project in 1997, 2002 en 2012 fors bijgesteld. Omdat de resultaten tot nu toe tegenvallen gaat de VN op de ‘Duurzame Ontwikkeling Top’ tussen 25 en 27 september in New York een nog radicalere opvolger presenteren: Agenda 2030.

Enkele dagen geleden werd het basisdocument van Agenda 2030 afgerond. Bij iedere Westerse burger die ook maar iets geeft om zijn vrijheid en welvaart zouden alle alarmbellen af moeten gaan bij het lezen van de extreemlinkse doelstellingen van dit alomvattende plan voor de hele mensheid. http://ift.tt/1zj6bRw

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: