Skip to content
Advertenties

Europa: niet Duitsland maar… de VS bepaalt alles!

Europa: niet Duitsland maar… de VS bepaalt alles!

o helder is het vanuit de VS nog nooit geworden: maar nu is de kogel door de kerk. Angela Merkel is niet de bondskanselier van de Duitsers, zij is slechts de vazal van de VS en mag ALLÉÉN het beleid van de VS orkestreren, volgens dictaat van de macht(en) in de VS. Merkel is dus onmachtig; de trekpop of Katrijn uit het Jan Klaassen-poppenspel, afhankelijk hoe je het wilt zien. De burgers in Duitsland hebben wel één zekerheid..! Ze zijn noch soeverein, hoe Merkel het de Duitsers ook altijd voorliegt, noch zijn ze een staat die een eigen beleid mag uitvoeren. Duitsland is een vazallenbedrijf van de VS, een bezettingsconstruct en ZONDER enkele macht..! Lees rustig verder, ook al geloof je er helemaal niets van… want to know http://ow.ly/3y1QKJ

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: