Skip to content
Advertenties

Media negeren wereldwijd protest tegen Multinational Monsanto.

Media negeren wereldwijd protest tegen Multinational Monsanto.

AMSTERDAM – Over de hele wereld zijn mensen de straat opgegaan om te demonstreren tegen de Amerikaanse multinational Monsanto. In grote steden als Parijs, Berlijn, Londen en op diverse plekken in de Verenigde Staten werd er geprotesteerd tegen het bedrijf. Ook in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Alkmaar en Zwolle waren er manifestaties.

De media bleef er verdacht stil over dus besloten wij, van destillewaarheid zelf maar op onderzoek te gaan.

Monsanto is een zaadveredelingsbedrijf, en tevens wereldmarktleider op het gebied van het genetisch manipuleren en het patenteren van zaad. Monsanto, tevens marktleider in eigen land produceert o.a. ook onkruidbestrijdingsmiddelen die volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) kankerverwekkende stoffen bevatten (voor meer info klik hier).

Afbeelding: Verschillende Roundup op de markt.
Roundup; het zeer giftige bestrijdingsmiddel dat gebruikt wordt om onkruid en ongedierte te bestrijden.
Ons advies: Stop met het aanschaffen van Roundup en stap over naar natuurlijke bestrijdingsmiddelen.
De Tweede Kamer heeft er voor gezorgd dat het (pas) vanaf 1 november 2015 in Nederland verboden wordt om de onkruidverdelger te verkopen aan consumenten. De hele zomer wordt er dus nog gif gesproeid op Nederlandse bodem. Geloof het of niet maar het chemische bestrijdingsmiddel wordt ook op sport- en recreatieterreinen en parken gespoten en het verbod hierop staat pas voor 2017 gepland!| destillewaarheid http://ow.ly/NyErv

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: