Skip to content
Advertenties

Aanval op contant geld in stroomversnelling

Aanval op contant geld in stroomversnelling

Er zijn een aantal zaken die wereldwijd momenteel in een complete stroomversnelling lijken terecht te komen.

De eerste is het verplicht vaccineren van kinderen en de tweede is het uitbannen van alle contante geld.

Er zal ongetwijfeld een reden zijn dat beide zaken juist op dit moment zo heftig worden gepromoot.

Voor wat betreft het contante geld is er nu een voormalig econoom van de Engelse Centrale Bank die oproept tot een totaal verbod op contant geld en het vervangen daarvan door bankrekeningen die direct door de overheid worden gecontroleerd/beheerd.

Jim Leaviss die tegenwoordig fund manager is, schrijft in een column in de Telegraph dat volgens hem autoriteiten beter in staat zijn om een economische crisis het hoofd te bieden wanneer er een maatschappij zou bestaan zonder contant geld.

“Het dwingen van de bevolking om alleen elektronisch geld uit te geven vanaf een door de overheid gecontroleerde bankinstelling zou de overheid het nodige gereedschap geven om goed om te kunnen gaan met recessies en economische booms”, aldus Leaviss.

Als je denkt dat dit al vreselijk klinkt; het wordt nog erger. Leaviss suggereert verder dat je zuurverdiende geld moet worden geobserveerd of zelfs direct gecontroleerd/beheerd door de overheid. | Niburu http://ow.ly/N1pY7

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: