Skip to content
Advertenties

Bankiers zijn nóóit schuldig

Bankiers zijn nóóit schuldig

In 2008 zou er een kredietcrisis, bankencrisis en economische crisis begonnen zijn. We zijn nu zeven jaar later 2015 en de crisis speelt nog steeds. Wat mij opvalt is dat iedereen vergeten is dat de ABN AMRO failliet was en gekocht is door de Nederlandse staat, dat de SNS bank failliet is en gekocht is door de Nederlandse staat, dat de ING bank failliet is en gered is met een enorme injectie van de Nederlandse staat.
Dat de Rabobank de LIBOR affaire heeft gehad waarmee ze miljarden hebben verdiend en daardoor niet failliet is gegaan omdat ze feitelijk crimineel gedrag getoond hebben waarvoor ze een niet schuldigverklaring hebben gekregen in ruil voor € 80.000.000 van onze minister van justitie.
Blijkbaar als je maar genoeg geld meeneemt ben je nergens schuldig voor. Nu in 2015 zie je dat de mensen op straat zijn moe gezeurd over dat het allemaal ellendig is en je ziet ook heel veel mensen een beetje aan een draadje hangen, het is druk op de wegen, de mensen gaan naar hun werk, 200.000 mensen zitten in acute betalingsnood vanwege hun hypotheken maar die zie je niet want die zitten in schaamte verborgen en zijn maar aan het werken en werken in de hoop dat ze niet uit hun huis gezet worden of dat ze niet een BKR notering krijgen of dat er niet allerlei ellende over hun hele leven wordt uitgestort, want ze hebben op televisie gezien hoe erg het is als dat gebeurt. | Gewoon-Nieuws.nl http://ow.ly/MUKZM

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: