Skip to content
Advertenties

Home – Wim Hof, The Iceman – Innerfire

Home – Wim Hof, The Iceman – Innerfire

Luid applaus klonk er van Nederlanders, Duitsers, Amerikanen en Chinezen als the Iceman weer een record verbrak. De Iceman is misschien in andere landen nog wel bekender dan in zijn eigen land door het alsmaar verbreken van records op kanalen als Discovery Channel, BBC, National Geographic, NBC. Hij was te zien op de Duitse, Amerikaanse en Chinese televisie als hij opnieuw een record vestigde door zolang mogelijk in een cabine te zitten, waarbij het ijs hem tot aan zijn nek stond. De Iceman heeft hiermee aangetoond waar het menselijk lichaam toe in staat is zodra je je daar fysiek en mentaal toe zet. Alhoewel Wim Hof nog altijd een uitdaging ziet in het verbeteren van zijn huidige prestaties, ziet hij nu vooral de uitdaging om jou te laten inzien welke mogelijkheden van je lichaam je allemaal onbenut laat. Door de juiste training en oefeningen maak je je lichaam sterker en weerbaarder tegen ziektes. http://ow.ly/MIo9B

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: